banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on septembrie 19th, 2018 | by ccesector6

0

Orchestra Simfonică București continuă stagiunea SalutCULTURA! pe ritmuri spaniole – „España, ¡Olé!”

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, continuă și în luna septembrie proiectul SalutCULTURA!, alături de Orchestra Simfonică București.

Astfel, sâmbătă, 22 septembrie 2018, începând cu orele 19:00, Orchestra Simfonică București și dirijorul spaniol Vicente Martínez Alpuente prezintă la Sala CinemaPRO, concertul España, ¡Olé!”.

Spectatorii vor avea șansa să asculte muzica spaniolă care fascinează întreg mapamondul. Călătoria în lumea muzicii va continua cu atmosfera tipică unei serate spaniole, unde, cu această ocazie, bucureștenii vor asculta, poate, cel mai frumos concert de chitară, cele mai frumoase uverturi, intermezzo-uri din celebrele zarzuele. Cei care vor lua parte la acest eveniment vor putea participa la o tombolă, unul dintre premiile oferite fiind cel al melomanului fidel.

În programManuel de Falla – La vida breve, Joaquín Rodrigo – Concierto de Aranjuez – Solist Stan Zamfirescu, uverturi, dansuri și intermezzo-uri de Ruperto ChapíGerónimo GiménezAmadeo Vives, Soutullo y Vert, Pablo Luna, Amadeo VivesFederico Chueca.

Concertul este cel de-al optulea spectacol din cadrul stagiunii SalutCULTURA!, susținut de  Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6. Ediția din acest an omagiază Centenarul Marii Uniri de la 1918. Evenimentul din luna septembrie se va desfășura sub Înaltul Patronaj al Embajada de España en Bucarest, cu sprijinul Instituto Cervantes de Bucarest.

Cetățenii din Sectorul 6 care doresc să participe la eveniment pot solicita invitații pentru 2 persoane. Acestea se pot ridica de la sediul Centrului Cultural European Sector 6 până la data de 21 septembrie, orele 17.00.

 

Albume pentru cetățeni

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.
Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro.
În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

FaceBook – Stagiunea #SalutCULTURA – „España, ¡Olé!”

GooglePhotos – Stagiunea #SalutCULTURA – „España, ¡Olé!”

 

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑