banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on august 7th, 2015 | by ccesector6

1

Orchestra de Estradă „Angely’S” creează o atmosferă feerică în Parcul Drumul Taberei

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 şi Orchestra de Estradă „Angely’S” oferă şi în acest sfârşit de săptămână muzică de calitate, bună dispoziţie  şi relaxare în Parcul Drumul Taberei, între orele 19.00 – 20.00.

Pentru că toate concertele susţinute de Orchestra de Estradă „Angely’S” au avut „priză” la public, locuitorii sectorului, dar şi toţi cei care vor să-şi încânte auzul, se pot bucura de atmosfera feerică oferită de muzică în fiecare duminică, până pe 13 septembrie, în Parcul Drumul Taberei.

Repertoriul vast pe care îl abordează a făcut ca toate serile de duminică să fie magice pentru toţi cei aflaţi în parc. Membrii orchestrei au interacţionat cu publicul nu numai prin muzică, ci şi prin concursurile organizate ad-hoc.

Toţi cei care vor şti răspunsurile la întrebările cum ar fi: „Ce instrument este acesta?” sau „Cum se numeşte o anume melodie?”  vor primi câte un CD cu „Angely’S”.

Vă aşteptăm duminică, 09 august 2015, începând cu orele 19.00, la scena amfiteatru din Parcul Drumul Taberei.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorOne Response to Orchestra de Estradă „Angely’S” creează o atmosferă feerică în Parcul Drumul Taberei

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑