banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on august 18th, 2016 | by ccesector6

0

Orchestra Angely’s şi solistul, Iustinian Sandu, în concert în Parcul Drumul Taberei

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită duminică, 21 august 2016, în Parcul Drumul Taberei (zona amfiteatru), între orele 20.00 – 21.00, pentru a vă bucura de muzica bună oferită de Orchestra Angely’s şi Iustinian Sandu, solist şi trompetist al Orchestrei Angely’s.
Orchestra de Estradă „Angely’S” este „o investiţie de suflet”, scopul formării acesteia a fost şi este păstrarea tradiţiei muzicii instrumentale româneşti şi universale, dar şi promovarea şcolii de suflători din România.
Originalitatea lor constă în faptul că fiecare instrumentist este un solist, ceea ce face posibilă prezentarea unei opere integrale în concert.
Concertele fac parte din “Stagiunea Muzicală în aer liber” – 2016 ce se desfăşoară în fiecare duminică, până la sfârşitul lunii septembrie, în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6.
Muzica de calitate produce bună dispoziţie şi relaxare, acestea fiind premiza unui spectacol reuşit.

Vă aşteptăm duminică, 21 august, începând cu orele 20.00, la scena amfiteatru din Parcul Drumul Taberei pentru o oră de relaxare şi muzică mirifică!


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑