banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on septembrie 23rd, 2014 | by

1

Oktoberfest Bucureşti 2014: distracţie de nota 10 şi noutăţi tot 10!

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 şi Plaza România, în parteneriat cu deţinătoarea mărcii înregistrate Oktoberfest – SC Bonima SRL şi Clubul Economic German din Braşov vă invită la cel mai mare eveniment care îmbină tradiţiile româneşti cu cele germane: Oktoberfest Bucureşti 2014.

Astfel, în perioada 25 septembrie – 5 octombrie a.c., în parcarea Plaza România din Sectorul 6 Festivalul Oktoberfest 2014, organizat împreună cu URSUS, îi pofteşte pe bucureşteni la 11 zile de distracţie, garantată prin îmbinarea tradiţiei berii româneşti cu a celei bavareze. Spiritul specific festivalului va fi adus de organizatori direct de la Munchen, via Braşov, până în marele cort de la Plaza.

Festivalul debutează joi, 25 septembrie, la orele 16.00, cu parada personajelor: care alegorice, personaje îmbrăcate în cele mai frumoase costume bavareze şi un spectacol de muzică şi dans pe ritmurile Fanfarei Îngerii Albi.

Tot în cadrul festivităţii de deschidere, la orele 17.00, se va “da cep butoiului” cu bere, gest simbolic ce anunţă startul distracţiei marca Oktoberfest. Evenimentul este sprijinit de Regele Ursus, de LeFru Marin, cu mezeluri şi preparate tradiţionale, dar nu vor lipsi nici mari bucătari şi hangii bucureşteni care vor încânta simţurile vizitatorilor cu bucate alese. Vor sfârâi grătarele şi ciaunele, iar berea va fi bună, rece şi înspumată.

Organizatorii au pregătit 10 noutăţi:

1. Cort cu etaj şi balcoane! – în premieră absolută pentru România, cortul Oktoberfest va fi dotat cu balcoane din lemn unde vor fi amplasate lojele.

2. Onkle Hans în mărime naturală. Chiar mai mare! – Unchiul Hans, mascota Oktoberfest, vine la Bucureşti cu cei 2,5 metri înălţime pentru a vă face împreună fotografii de neuitat.

3. Paradă cu 5 “atelaje” specifice: căruţe şi care alegorice.

Parada va avea loc pe traseul: parcarea Plaza Mall – str. Lujerului – bd. Iuliu Maniu – Veteranilor – bd. Iuliu Maniu – str. Lujerului –  parcarea Plaza Mall). Vor defila zece căruţe şi care alegorice, pline cu butoaie cu bere, bavarezi şi bavareze, tirolezi şi tiroleze.

4. Zi de Salsa! Salsa, ritmul latino, Bavaria şi spuma au în comun veselia debordantă şi bucuria de a trăi clipa. Sunt invitate cele mai tari cluburi de profil.

5. Regele Oktoberfest – concurs! Pe lângă concursul de frumuseţe adresat doamnelor şi domnişoarelor, va avea loc şi unul pentru desemnarea Regelui festivalului. În fiecare seară, va fi o etapă de concurs în urma căreia va fi desemnat un câştigător, urmând ca duminică, 5 octombrie, regii din fiecare seară să se bată în finală. Numai unul va fi Regele Oktoberfest Bucureşti 2014! Pentru a câştiga coroana butoiului cu bere, acesta va trebui să fie cel mai bun în a face declaraţii de dragoste. Premiul va fi pe măsură: un dozator de bere instalat la Rege acasă şi plinul cu butoaie, timp de o lună!

6.  Miss Oktoberfest vor fi… trei! Anul acesta, Miss Oktoberfest nu va fi doar una. Alături de ea vor fi mai fi alese Miss Heidi şi Miss Popularitate.

Miss Oktoberfest va fi Regina berii şi va primi ca premiu vouchere de turism şi o cameră foto performantă.

Miss Heidi va pleca în Alpi să îl caute pe iubitul ei Peter. Selgros îi pregăteşte trusou şi o ladă de zestre. Va avea acolo tot ce-i trebuie pentru a supravieţui şi găti pe munte.

Miss Popularitate va fi cea mai aplaudată şi susţinută dintre concurente. Efortul va fi mare, dar şi premiul pe măsură: un frigider de la DOMO, plin cu doze de bere.

7. Oktoberfest Zeitung! – O gazetă de hârtie cu mirosul literelor proaspăt tipărite.

8. ”Oktoberfest iubeşte natura” – Împreună cu “Prietenii pădurilor” vom colecta şi recicla paharele de plastic. Premii pe măsura implicării şi a efortului.

9. Hot Loferl Showband, în premieră la Bucureşti! – Trupa bavareză de la Onkle Hans de acasă va face un show de zile mari pe scena Oktoberfest Bucureşti între 25 şi 29 septembrie: muzică, tradiţie, obiceiuri bavareze.

10. Nou! 11 zile de Oktoberfest la Bucureşti – petrecerea se va da în Marele Cort din parcarea Plaza România timp de 11 zile: de pe 25 septembrie până pe 5 octombrie.

Intrarea este liberă. Vă aşteptăm!

flyer_2014

Tags: , , , , , , , , , ,


About the AuthorOne Response to Oktoberfest Bucureşti 2014: distracţie de nota 10 şi noutăţi tot 10!

  1. Pingback: Tech News - 28 septembrie 2014 « revoblog.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑