banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on iunie 26th, 2009 | by ccesector6

0

O zi pentru cultura eco

Sambata, 27 iunie, Centrul Cultural European Sector 6 a transformat Parcul Drumul Taberei in parcul „Generatiei Verde”, sloganul ales pentru acest eveniment fiind sugestiv – „O zi pentru cultura eco”. Inca de la orele diminetii, voluntarii si cei de la URBAN S.A. au inceput ecologizarea arealului, printr-o actiune de colectare, respectiv de igienizare a aleilor si a spatiilor verzi, transmitand mesajul european: „Respectand natura, te respecti pe tine!”.

Mesajele ecologice despre mediul inconjurator, transmise bucurestenilor din sectorul 6 prin diverse pliante si brosuri, nu au facut decat sa constientizeze pe cei prezenti in parc de necesitatea pastrarii a tot ceea ce este verde si de dezvoltarea civilizatiei urbane in context european.

Asa cum i-a obisnuit pe locuitorii sectorului 6, Centrul Cultural European Sector 6 a organizat un super concert. Spre seara, in parcul „Generatiei Verde”, a avut loc un super concert sustinut de baietii de la Animal X, care au transmis mesaje eco prin muzica lor.

Pentru cei mai buni gospodari care au participat la evenimentul ecologic au fost acordate 6 invitatii la concertul sustinut de Michael Bolton, eveniment organizat in parteneriat cu Centrul Cultural European Sector 6.

Prin evenimentul de sambata, Centrul Cultural European Sector 6 a dorit sa le aminteasca bucurestenilor, in special celor care locuiesc in sectorul 6, ca civilizatia incepe cu educatie si ca protejarea mediului inconjurator este importanta pentru sanatatea generatiilor viitoare.

 

Tags:


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑