banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on decembrie 23rd, 2009 | by ccesector6

0

Nasterea Domnului

Pentru toti cei care au completat talonul din Gazeta lui Mos Craciun, seara de 23 decembrie a fost  momentul in care au stat cu sufletul la gura. Mosul a pregatit pentru vizitatori un autoturism Logan. Pe parcursul a 23 de zile, locuitorii sectorului 6 si nu numai, au avut posibilitatea sa citeasca in gazeta Mosului atat evenimentele ce au avut loc in Parcul lui Mos Craciun, cat si sa completeze talonul ce le-a adus posibilitatea de castig.

Autoturismul Logan, in urma extragerii (peste 35.000 de taloane depuse) a revenit doamnei  Mihaela Calin din Chiajna.
Bucuria norocoasei poate fi exemplificata chiar de propria-i declaratie: „Sunt fericita ca am castigat si multumesc organizatorilor. Este important ca exista oameni care pot aduce fericire semenilor lor”.

Asa spunem si noi dar completam ca evenimentul nu a vrut decat sa aduca bucurii, o stare de confort iar sarbatorile de iarna sa le petrecem impreuna in marea familie a Sectorului 6, cu toate surprizele si spectacolele oferite de noi.
In fiecare zi Mos Craciun a pregatit surprize pentru cei mici. Cei mai cuminti copii au fost rasplatiti cu jucarii si dulciuri.

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑