banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on septembrie 23rd, 2019 | by ccesector6

0

Muzică interbelică la CinemaPro

​Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, continuă seria evenimentelor culturale cu un nou concert din cadrulstagiunii SalutCULTURA!

​Pe 24 septembrie 2019, de la orele 19.30, la CinemaPRO, va avea loc un nou concert al Orchestrei Simfonice București.

​Evenimentul ”Gramofon” va fi o surpriză muzicală, pregătită de Orchestra Simfonică București și de dirijorul Andrei Tudor. Conceptul este unul nou, așa cum ne-au obișnuit membrii Orchestrei, în care muzica interbelică se armonizează cu povestea vinurilor.
Somelierul Sabina Rusticeanu va povesti toate secretele și legăturile dintree muzică și soiurile de vin, istorie, enologie și muzică, la un loc.

Centrul Cultural European Sector 6 pune la dispoziția locuitorilor Sectorului 6 invitații pentru fiecare reprezentație din cadrul Stagiunii SalutCULTURA!. Cetățenii din Sectorul 6 care doresc să participe la eveniment pot solicita invitații pentru 2 persoane, în limita locurilor disponibile. Acestea se pot ridica de la sediul Centrului Cultural European Sector 6 în urma unei programări la numărul de telefon 021 433.00.68.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑