banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on august 20th, 2018 | by ccesector6

0

“Music in the Park” în Parcul Crângași

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, organizează în zilele de 25 și 26 august 2018 în Parcul Crângași evenimentul Music in the Park. Cea de-a doua ediție a evenimentului va reuni pe scenă artiști precum Carla’s Dreams, Smiley, Cabron, Skizzo Skillz, Gojira & Planet H și Ioana Ignat.
Astfel, sâmbătă și duminică, toți membrii comunității sunt invitați la un eveniment ce reunește o serie de concerte. Participanții se pot, astfel, bucura de un weekend plin de soare și muzică, în Parcul Crângași din Sectorul 6.
Intrarea este liberă.

Programul detaliat al evenimentului este următorul:

Sâmbătă, 25 august, de la orele 19.00, prezentator: Diana Munteanu
• Cabron
• Ioana Ignat
• Smiley

Duminică, 26 august, de la orele 19.00, prezentator: Cosmin Seleși
• Gojira & Planet H
• Skizzo Skillz
• Carla’s Dreams

Pentru asigurarea bunei desfășurări a evenimentului, polițiștii locali ai Sectorului 6 vor lua măsuri specifice de siguranţă publică în zonele adiacente Parcului Crângași faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

Albume pentru cetățeni

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.
Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro.
În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

Sâmbătă, 25 august 2018

FaceBook –  Music in the park – 25 august 2018

GooglePhotos – Music in the park – 25 august 2018

 

Duminică, 26 august 2018

FaceBook –  Music in the park – 26 august 2018

GooglePhotos – Music in the park – 26 august 2018

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑