banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on iunie 25th, 2010 | by ccesector6

0

MUSIC OF FRIENDSHIP

Bach definea „muzica” drept  o armonie agreabila in onoarea lui Dumnezeu si o desfatare  permisa  sufletului. In mod sigur, stia el ce spunea. De aceea, o alaturare a muzicii cu prietenia este inainte de toate un omagiu adus frumosului , adevarului si binelui, triada greceasca binecunoscuta. „Music of friendship” a adus impreuna doua  entitati  culturale, romana si greceasca, armonizate prin harul muzical. Limbajul  muzical este universal si  realizeaza ceea ce cuvintele si imaginile laolalta nu pot face. Apropie suflete si inimi, deschide minti si intareste caractere si personalitati. Muzica a rasunat  in seara de 27 iunie 2010 in sala Atlas Ballroom din Radisson Blu Hotel din Bucuresti.

Corul „Divina Armonie” – CLUB UNESCO, Orchestra Reprezentativa  a Armatei si The Male Choir Musical Assosiation of  Larissa – Grecia au coplesit  cu ritmurile muzicii lor interpretative asistenta prezenta in numar mare in sala. Concertul a inceput cu intonarea celor doua imnuri nationale, a urmat apoi un program de muzica de film si simfonica sustinut de Orchestra Reprezentativa a Armatei care a interpretat ca un tribut adus culturii elene  si muzica din filmul Zorba Grecul. Seara s-a inchis cu muzica religioasa si populara greceasca cantata de corul elen „The Male Choir Musical Assosiation of Larissa”. Au fost ascultate bucati muzicale din Regiunea Thessalia, balade si cantece populare autohtone si religioase  iar publicul a fost incantat primind cu interes si atentie mesajul muzical al Greciei.

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑