banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on iunie 28th, 2009 | by ccesector6

0

Michael Bolton – The very best of me

Michael Bolton s-a nascut pe 26 februarie 1953, in Connecticut, numele sau real fiind Michael Bolotin. La inceputul carierei, Michael Bolton a activat in trupa Blackjack.

A atins succesul in aprilie 1983 si a ajuns in Top-ul 100 Billboard „Cele mai bune vanzari” cu single-ul  „Fools Game”. in acelasi timp „How Am I supposed to Live Without You” a ajuns in Top 40.
Realul succes a venit o data cu cel de-al treilea album „The Hunger”, lansat in septembrie 1987. Pe acest album, Michael Bolton s-a bazat pe melodii pline de sentimente.

„Soul Provider”, iulie 1989, l-a transformat pe Michael Bolton intr-un superstar, ajungand in Top 10 fiind vandut in patru milioane de copii. Melodia „How Am I supposed to Live Without You” i-a adus lui Michael un Grammy pentru cel mai bun artist pop.

Albumul „Time, Love & Tenderness” lansat in aprilie 1991 a avut un succes si mai mare decat celelalte albume, vanzandu-se in sase milioane de copii.
Seara zilei de 28 iunie va ramane pentru toti cei care au fost prezenti in marea Sala a Palatului, o seara a profesionalismului, calitatii si mai ales a ceea ce inseamna un adevarat artist.

A fost momentul soul-lui, rythm and blues-ului, jazz-ului si rock-ului. Michael Bolton a demonstrat cum se canta pentru cei ce-l indragesc. Un artist desavarsit care demonstreaza tinuta intr-un concert, impactul si respectul fata de fani.

Centrul Cultural European Sector 6, asa cum a fost partener si la marele Kenny G, a reusit alaturi de organizatorul The Agent.ro sa ofere un alt concert „Best Musicians” iubitorilor de gen.

Aceasta a fost seara ce va ramane in istoria muzicala a Bucurestiului, seara in care vocile din Romania, prezente de altfel vor intelege ca statutul de star este atunci cand melodiile tale depasesc granita de la Nadlac si vanzarile sunt de cateva milioane (euro sau dolari).

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑