banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on iunie 9th, 2017 | by ccesector6

0

Mâine, în Parcul Crângaşi, se joacă finala Cupei Intercartiere Falemi Nana

Sâmbătă, 10 iunie 2017, începând cu orele 10:00, în Parcul Crângaşi se va disputa finala Cupei Intercartiere Falemi Nana, concurs pentru amatori dedicat iubitorilor fotbalului din Bucureşti.

Atmosfera va fi asigurată de un DJ și de un MC pe toată durata competiției, freestylerii vor face show cu mingea de fotbal, echipele Times New Roman, a bloggerilor și a jurnaliștilor vor fi provocate de echipa lui Falemi Nana compusă din personalități și foști jucători, iar Macanache va încheia printr-un concert adhoc, pe terenul de fotbal

​Competiţia s-a desfăşurat în Capitală, între 20 mai şi 10 iunie 2017, iar Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, a fost partener strategic. Totodată, Cupa Intercartiere Falemi Nana se bucură de susţinerea unor importanţi vectori de imagine din lumea fotbalului românesc, jucătorii de Echipa Naţională, precum Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici sau Cătălin Munteanu.

​Participarea la eveniment a fost deschisă tuturor doritorilor cu vârsta de peste 18 ani, indiferent de aptitudinile tehnice sau de calităţile fizice. Prilej de socializare prin sport şi de afirmare a talentelor viitoare, Cupa Intercartiere Falemi Nana s-a derulat după regula clasică a fotbalului în cartier: partide cu o durată maximă de 10 minute, încheiate când una din echipe atinge pragul de 2 goluri marcate.

145 de echipe și 1300 de jucători au participat în perioada 20 mai – 4 iunie la cele șase etape de calificări din cadrul Cupei Intercartiere Falemi Nana, totalizând peste 1800 de minute de fotbal curat, fără arbitri și fără incidente. 24 de echipe s-au calificat în turneul final, ce va avea loc mâine în Parcul Crângași, unde vor lupta pentru trofeul de campioană și premiul de 2.500 EURO rezervat echipei câștigătoare.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, va înmâna premiile pentru cele mai bune patru echipe din cartierele Capitalei, precum și premiile speciale pentru cei mai buni jucători și premiul pentru fair-play. Echipele participante la finala Cupei Intercartiere Falemi Nana vor fi recompensate cu premii în bani, echipamente Joma și alte premii de la partenerii competiției, acestea depășind suma totală de 10.000 EURO.

PREMII:

Locul 1 : 2500 EURO, 11 fulare personalizate, 11 bilete la partide de fotbal Romania – Armenia, Supercupa României, Cupa României, 11 echipamente complete de fotbal (sort, tricou, jambieri), 1 minge de fotbal;
Locul 2 : 1500 EURO, 11 fulare personalizate, 1 minge de fotbal;
Locul 3 : 1000 EURO, 11 fulare personalizate, 1 minge de fotbal;
Locul 4 : 500 EURO, 11 fulare personalizate, 1 minge de fotbal.

Se vor acorda următoarele premii speciale:
Echipele câștigătoare ale etapei calificărilor din fiecare sector: 11 bilete la Supercupa României și 11 bilete la Cupa României.
Premiul Cel mai bun jucător – 100 EURO
Premiul Golgeterul concursului – 100 EURO
Premiul Cel mai bun portar – 100 EURO
Premiul pentru fair – play – 200 EURO

 About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑