banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on februarie 11th, 2016 | by ccesector6

0

Mâine începe sărbătoarea dragostei la Plaza România

Începând de mâine, 12 februarie a.c., Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, şi Plaza România îi invită pe toţi îndrăgostiţii să petreacă sărbătoarea iubirii la un concert special, susţinut de trupa Direcţia 5.
Începând cu orele 19.00, membrii trupei vor urca pe scena special amenajată în zona Rotonda din mall şi vor interpreta atât piese cunoscute din repertoriul lor, cât şi melodii de pe cel mai recent album, „Te iubesc”.
Sărbătoarea îndrăgostiţilor continuă cu alte două zile de poveste. Astfel, în seara de 13 februarie, între orele 18.00 şi 20.00, clienţii Plaza România vor fi răsfăţaţi cu un spectacol elegant de muzică live şi dans, susţinut de Mariano Castro & Passione Quartet. Seara se va încheia cu un moment dedicat tangoului: „We love Milonga by TangoTangent”.
Duminică, 14 februarie, de la orele 19.00, vine rândul trupei Story să delecteze vizitatorii Plaza România cu poveşti muzicale româneşti şi internaţionale.
Mai mult decât atât, în weekendul 13 – 14 februarie, îndrăgostiţii sunt aşteptaţi să-şi declare iubirea într-un spaţiu special amenajat: „Lock Your Love Corner”. Aici se pot fotografia alături de persoana iubită, în timp ce leagă unul dintre cele peste 700 de lacăte ale iubirii, special pregătite pentru ei, ca simbol al unei relaţii ce nu trebuie desfăcută.

Albume pentru cetățeni
Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor.

Direcția 5 – 12 februarie 2016

FaceBook –Concert Direcția 5

GooglePhotos – Concert Direcția 5

 

 

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!

 


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑