banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on mai 28th, 2012 | by ccesector6

0

„Mă mut la mama”

Centrul Cultural European Sector 6 i-a invitat pe iubitorii de teatru, luni, 28 mai 2012, începând cu ora 19:30,  la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti (Calea Plevnei, nr.1 Sector 6), pentru a viziona piesa de teatru „Mă mut la mama!”.

„Mă mut la mama”, spectacol de teatru în regia lui Gelu Colceag şi în distribuţia lui Andreas Petrescu, Gabriel Fătu şi Adriana Trandafir, este o comedie produsă de Compania de teatru D’Aya.

La bază, spectacolul constă în povestea a doi fraţi, cu vârste apropiate de 30 de ani, unul părăsit de soţie, iar celălalt înşelat de iubită. Ei hotărăsc să se reîntoarcă acasă la mama, pentru a continua să trăiască copilăria. Mama, văduvă fiind, deşi e singură în casă, are un iubit. Student!

Când apar băieţii acasă, apar şi conflictele. În primul rând apar gelozii pe dormitor, fiecare are senzaţia că „mămica” îl iubeşte mai mult pe celălalt. Ideea că mama are un iubit, că şi ea are dreptul la dragoste, la viaţă, e de neconceput, în mintea celor doi: Mama este Mama. Şi atât!!!

O comedie tristă, o poveste veselă, optimistă, dar cu accente tragice, o bucăţică ruptă din viaţa de familie a noastră, a tuturor, despre ceea ce ar putea însemna o familie fericită…. sau, drumul spre idealitate atunci când speranţa te învaţă să trăieşti frumos şi să te bucuri de fiecare clipă! Multe răsturnări de situaţie, fiecare încearcă să-şi marcheze teritoriul, însă de fiecare dată, cu răbdare şi toleranţă, cu nervii întinşi, dar şi cu mult umor, totul se poate rezolva….


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑