banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on iunie 5th, 2015 | by

0

Luna Copilăriei, sărbătorită în Sectorul 6

La iniţiativa Primăriei Sectorului 6, Iunie, luna în care începe vacanţa şi este celebrată copilăria, va fi sărbătorită în acest an chiar de către cei mici.

Sâmbătă, 6 iunie 2015, o mulţime de copii, adolescenţi sau prichindei, vor lua cu asalt Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 pentru a le aminti celor mari că jocul şi voia-bună nu trebuie uitate. Participă copiii înscrişi la toate grădiniţele din comunitate, echipele de karate şi canto ale Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant”, Corul Nostalgia, alături de mulţi alţi invitaţi.

Pe scena parcului proaspăt inaugurat, copiii vor cânta şi vor dansa, în aceeaşi zi fiind organizate multe jocuri şi concursuri, ai căror câştigători vor fi recompensaţi cu daruri.

Pentru a le aminti celor prezenţi că dreptul la copilărie nu trebuie refuzat nimănui, copiii cu dizabilităţi, aflaţi în evidenţele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, se vor afla printre protagonişti, confecţionând în micul lor atelier ad-hoc eşarfe, mărgele şi alte obiecte decorative.

Clubul Câinilor Utilitari va fi prezent cu o demonstraţie de dresaj executată de patrupezi special antrenaţi.

La reuşita zilei îşi aduce aportul şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, cu o echipă specială, care va simula o intervenţie în caz de accident.

Agenţii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 vor acţiona pentru menţinerea ordinii şi vor fi luate măsuri specifice de siguranţă publică.

Evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 6, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi Centrul Cultural European Sector 6.

Manifestarea este susţinută de PitiClic, Itsy Bitsy FM şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Mulţumim celor care ne-au susţinut la acest eveniment: RoStar, inchirieri costume serbare.ro şi Clubul Sportiv Olimpic Triumf.

 

Afis Luna Copilariei

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑