banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on aprilie 19th, 2009 | by ccesector6

0

Lumina pentru tine, crestine!

– Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste pe ea –

In zilele de sarbatoare oamenii simt nevoia sa fie aproape unii de altii, sa traiasca bucuria  Invierii Domnului Iisus Hristos impreuna cu cei dragi. E timpul pentru ganduri si fapte bune, pentru iertare si pentru daruri. Centrul Cultural European Sector 6 a fost alaturi de toti cetatenii Bucurestiului  prin organizarea evenimentului „Lumina pentru tine, crestine!” ce s-a desfasurat in Parcul Drumul Taberei.

Zilele de sambata 18 aprilie, respectiv duminica 19 aprilie pe aleea centrala, cetatenii au putut viziona pe cele doua tv screen-uri mesaje cu caracter crestin ceea ce reprezinta un mijloc de renastere sufleteasca. Totodata Foisorul central a fost amenajat printr-o creatie de sunet si lumina si a oferit celor prezenti o bucurie a sarbatoririi Sfintelor Sarbatori de Pasti.

Ziua de 19 aprilie a venit cu Iepurasul pentru cei mici aducandu-le oua de ciocolata, surprize si un program pentru toti cei prezenti de muzica sacra si folclor prin prezenta orchestrei fundatiei Valente Umane si lansarea noului CD al trupei BAMBI.

Evenimentul a fost o reusita, spre delectarea celor prezenti, in aceste zile de bucurie si piosenie.

Tags:


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑