banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on mai 26th, 2016 | by ccesector6

0

“Iubim 2Roţi”, eveniment dedicat pasionaţilor de motociclete, scutere şi biciclete

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, sprijină desfăşurarea unuia dintre cele mai mari evenimente destinate pasionaţilor de motociclete, scutere şi biciclete din România, “Iubim 2Roţi” (27 – 29 mai 2016).
Cea de-a patra ediţie a festivalului îşi deschide porţile vineri, 27 mai 2016, începând cu orele 12.00, în Club Quantic din Bucureşti (Şos. Grozăveşti nr. 84) şi cuprinde trei zile de concerte, parade, concursuri şi premii, drive-test, cursuri de conducere defensivă, cursuri şi demonstraţie de intervenţie rapidă şi acordarea primului ajutor în cazul accidentelor rutiere. Programul complet poate fi vizualizat la adresa: http://iubim2roti.ro/. La eveniment sunt aşteptate peste 3.000 de persoane, 500 de biciclete, dar şi 1.500 de motociclete şi mopede.
“Libertatea este valoarea cea mai importantă a iubitorilor de sporturi pe două roţi. Ne-am implicat în acest eveniment pentru a promova alte două valori, responsabilitatea şi disciplina, care sunt esenţiale pentru siguranţa şoferilor şi a motocicliştilor. Fiecare participant la trafic trebuie să dea dovadă de respect şi implicare pentru a elimina orice fel de pericol pentru ceilalţi”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Festivalul “Iubim 2Roţi” îşi propune să promoveze conştientizarea participanţilor la trafic asupra prezenţei pe partea carosabilă a utilizatorilor de vehicule pe două roti şi să încurajeze utilizarea vehiculelor pe două roţi ca o soluţie alternativă faţă de aglomeraţia urbană.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑