banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on septembrie 26th, 2014 | by

0

A început Oktoberfest Bucureşti 2014!

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 şi Plaza România, în parteneriat cu deţinătoarea mărcii înregistrate Oktoberfest – SC Bonima SRL şi Clubul Economic German din Braşov, au deschis ieri cel mai mare eveniment care îmbină tradiţiile româneşti cu cele germane: Oktoberfest Bucureşti 2014.

Până pe 5 octombrie 2014, bucureştenii sunt aşteptaţi în parcarea Plaza România din Sectorul 6 la Festivalul Oktoberfest 2014, organizat împreună cu URSUS, unde  distracţia este garantată prin îmbinarea tradiţiei berii româneşti cu a celei bavareze. Spiritul specific festivalului este adus de organizatori direct de la München, via Braşov, până în marele cort de la Plaza.

Festivalul a debutat cu parada personajelor: care alegorice, personaje îmbrăcate în cele mai frumoase costume bavareze şi un spectacol de muzică şi dans pe ritmurile Fanfarei Îngerii Albi.

Organizatorii au pregătit noutăţi:

1. Cort cu etaj şi balcoane! – în premieră absolută pentru România, cortul Oktoberfest este dotat cu balcoane din lemn unde vor fi amplasate lojele.

2. Onkle Hans în mărime naturală. Chiar mai mare! – Unchiul Hans, mascota Oktoberfest, vine la Bucureşti cu cei 2,5 metri înălţime pentru a vă face împreună fotografii de neuitat.

3. Paradă cu 5 “atelaje” specifice: căruţe şi care alegorice.

4. Zi de Salsa! Salsa, ritmul latino, Bavaria şi spuma au în comun veselia debordantă şi bucuria de a trăi clipa. Sunt invitate cele mai tari cluburi de profil.

5. Regele Oktoberfest – concurs! Pe lângă concursul de frumuseţe adresat doamnelor şi domnişoarelor, va avea loc şi unul pentru desemnarea Regelui festivalului. În fiecare searăa festivalului, va fi o etapă de concurs în urma căreia va fi desemnat un câştigător, urmând ca duminică, 5 octombrie, regii din fiecare seară să se bată în finală. Numai unul va fi Regele Oktoberfest Bucureşti 2014! Pentru a câştiga coroana butoiului cu bere, acesta va trebui să fie cel mai bun în a face declaraţii de dragoste. Premiul va fi pe măsură: un dozator de bere instalat la Rege acasă şi plinul cu butoaie, timp de o lună!

6.  Miss Oktoberfest vor fi… trei! Anul acesta, Miss Oktoberfest nu va fi doar una. Alături de ea vor fi mai fi alese Miss Heidi şi Miss Popularitate.

Miss Oktoberfest va fi Regina berii şi va primi ca premiu vouchere de turism şi o cameră foto performantă.

Miss Heidi va pleca în Alpi să îl caute pe iubitul ei Peter. Selgros îi pregăteşte trusou şi o ladă de zestre. Va avea acolo tot ce-i trebuie pentru a supravieţui şi găti pe munte.

Miss Popularitate va fi cea mai aplaudată şi susţinută dintre concurente. Efortul va fi mare, dar şi premiul pe măsură: un frigider de la DOMO, plin cu doze de bere.

7. Oktoberfest Zeitung! – O gazetă de hârtie cu mirosul literelor proaspăt tipărite.

8.”Oktoberfest iubeşte natura” – Împreună cu “Prietenii pădurilor” vom colecta şi recicla paharele de plastic. Premii pe măsura implicării şi a efortului.

9. Hot Loferl Showband, în premieră la Bucureşti! – Trupa bavareză de la Onkle Hans de acasă va face un show de zile mari pe scena Oktoberfest Bucureşti între 25 şi 29 septembrie: muzică, tradiţie, obiceiuri bavareze.

10. Nou! 11 zile de Oktoberfest la Bucureşti – petrecerea se va da în Marele Cort din parcarea Plaza România timp de 11 zile: de pe 25 septembrie până pe 5 octombrie.

Intrarea este liberă. Vă aşteptăm!


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑