banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on mai 21st, 2015 | by

0

Încă un weekend de film în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 în parteneriat cu Asociaţia pentru Cultură Urbană şi Mediu (ACUM) şi Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti vă invită la „Primăvara de film”.

Proiectul îşi propune să aducă aproape, pentru cetăţenii Sectorului 6, arta cinematografului. Selecţia de titluri de film este potrivită pentru toate tipurile de public participant la un eveniment cultural de acest tip.

“Primăvara de film” poate deveni unica şansă de a vedea cele mai recente filme pentru multe categorii de public care, în alte condiţii, nu pot accesa o astfel de manifestare culturală.

Primul weekend pline cu proiecţii de filme a fost pe: 9-10 mai 2015, iar acest sfârşit de săptămână, 22 – 24 mai, este rezervat iubitorilor comediei.

Începând de vineri, 22 mai, ora 18:00 toţi cei care vor merge la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, unde se desfăşoară „Primăvara de film”, vor putea viziona filmul Annie; iar sâmbătă, 23 mai, la ora 17.00 – Hai să fim poliţişti! şi  ora 19.00 – O altă adresă de pomină (22 Jump Street) sunt următoarele comedii ce vor încânta pe toţi cei care vor fi în săli.

Proiecţiile continuă şi duminică, 24 mai, ora 17.00: – Vecini de coşmar (The Neighbors); ora 19.00:-  O săptămână nebună (This is where i leave you ).

Intrare gratuită în limita locurilor disponibile!

Tags:


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑