banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on august 8th, 2009 | by ccesector6

0

In memoriam Michael Jackson

Centrul Cultural European Sector 6 a prezentat sambata, 8 august, de la ora 20.00, in Parcul Crangasi, un eveniment muzical de exceptie, un recital in premiera in Romania sustinut de Aiyana Lee Anderson si Nicole Anderson. Recitalul a fost dedicat regretatului rege al muzicii pop – Michael Jackson – cu care artistele se inrudesc.

Aiyana Lee Anderson si Nicole Anderson au interpretat melodiile: Amazing Grace (dedicata lui Michael Jackson), Hero, Move, I’ll Be There (duet) si Talk About Me (duet).

De origine romana si in varsta de numai opt ani, Aiyana Lee Anderson este considerata o tanara speranta muzicala. Pana la varsta de trei ani a castigat trei concursuri si a inregistrat primul ei album intitulat „Who I Am”, vandut in aproape 1 milion de exemplare in Europa. Aiyana-Lee Anderson urma sa il cunoasca pe Michael Jackson la Londra, in timpul turneului pe care starul american urma sa il sustina  in capitala Marii Britanii. Acesta este motivul pentru care cunoscuta melodie „Amazing Grace” este dedicata marelui artist. Parintii Aiyanei-Lee Anderson sunt Nicole Andeson, compozitoare de origine romana stabilita in Marea Britanie si producatorul muzical american Jimmie Ray Ruffin. Familia Ruffin este cea mai cunoscuta trupa a casei de productie Motown.

Tags:


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑