banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on decembrie 8th, 2015 | by ccesector6

0

Implicarea Primăriei Sectorului 6, recunoscută la Gala Premiilor Operei Comice pentru Copii

La sfârşitul săptămânii trecute, a avut loc Gala Premiilor Operei Comice pentru Copii, instituţie de cultură situată în Sectorul 6.

În cadrul evenimentului, au fost distinse cu diplome şi trofee personalităţile şi instituţiile care, prin implicarea lor în producţiile Operei Comice pentru Copii, au încurajat afirmarea valorilor autentice în rândul tinerei generaţii. Astfel, Primăria Sectorului 6 şi Centrul Cultural European Sector 6 au primit disctincţiile Diploma de Excelenţă pentru parteneriatul dezvoltat în anul 2015, precum şi cu Trofeul “Partener al educaţiei prin muzică”.

“Apreciem faptul că Opera Comică pentru Copii este una dintre puţinele instituţii de la nivelul Municipiului Bucureşti care aduce cultura mai aproape de membrii comunităţii, în mijlocul cartierelor. Avem un parteneriat durabil şi prolific cu Opera Comică, prin care am încurajat copiii din comunitate să redescopere manifestările culturale de calitate. Îi mulţumim doamnei director Felicia Filip pentru iniţiativele deosebite prin care i-a adus pe cei mici aproape de frumuseţea operelor clasice”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

După festivitate, publicul a vizionat musicalul „Coana Chiriţa”, în regia lui Cristian Mihăilescu, având-o ca protagonistă pe Stela Popescu, ambii laureaţi ai serii.

Autoritatea locală a Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, s-a implicat de-a lungul timpului în numeroase proiecte derulate de Opera Comică pentru Copii în beneficiul tinerei generaţii: „Poveste de Crăciun”, Săptămâna Comediei la Bucureşti – “Don Pasquale” etc.

Opera Comică pentru Copii este o instituţie publică de cultură unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează.

teleasa 2 Trofeu Opera Comica


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑