banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on martie 9th, 2018 | by ccesector6

0

“Handbal în Sectorul 6 – SALT SPRE PERFORMANȚĂ”, un proiect sportiv de clasă în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 şi Administraţia Școlilor Sector 6, sprijină proiectul sportiv “Handbal în Sectorul 6 – Salt spre performanță”, demarat de Clubul Sportiv Fortuna.
“Handbal în Sectorul 6 – Salt spre performanță” promovează sportul ca factor de dezvoltare, menținere și îmbunătățire a sănătății și condiției fizice, ca posibilitate de integrare socială a fiecărui copil prin exercițiul fizic practicat și al autodisciplinei.
Proiectul, început în luna octombrie 2017, are înscriși peste 120 de copii, urmând ca până la finalul proiectului să se ajungă la peste 300 copii implicați în activități sportive și competiții. Copiii provin din școli de pe raza Sectorului 6, iar unitățile de învățământ unde aceștia se antrenează sunt: Liceul Tehnologic ”Sf. Antim Ivireanu”, Școala Gimnazială nr. 157 ”Ion Dumitriu”, Școala Gimnazială nr. 310 ”Regele Mihai I” și Școala Gimnazială ”Adrian Păunescu”.
Copiii practică handbalul pe două niveluri, începători și avansați, și beneficiază de antrenamente și materiale sportive gratuite, find antrenați în prezent de profesorul Maria Covaci și antrenorii Carmen Covaci și Alina Socai.
În cadrul aceluiași proiect, în perioada vacanței de iarnă, au fost organizate meciuri amicale de pregătire cu copii, iar începând cu  luna ianuarie, patru echipe de handbaliști (fete și băieți) din Sectorul 6 au fost înscrise în Campionatul Municipal de Handbal 2017-2018, în categoriile minihandbal și juniori IV. Detalii despre echipele înscrise în competiție și meciurile desfășurate pot fi găsite pe website-ul Campionatul Municipal de Handbal 2017-2018 – http://www.amh.ro.
Meciurile se desfășura în sala de sport a Liceului “Antim Ivireanu”, sâmbăta, între orele 9.00-13.00, sau în sălile de sport ale echipelor adversare, din  județul Ilfov și București.
Primul cantonament de pregătire va avea loc în perioada vacanței de Paste 2018, în care vor pleca 50 de sportivi înscriși în proiectul “Handbal în Sectorul 6 – SALT SPRE PERFORMANȚĂ” . În vacanța de vară, CS Fortuna va organiza un al doilea cantonament de pregătire cu peste 70 de copii, precum și o competiție de handbal în Sectorul 6, la care vor participa copii – juniori și  minihandbaliști din cadrul Proiectului, precum și echipe din București sau alte regiuni. Jocurile se vor desfășura în sălile de sport din Sectorul 6, cu sprijinul Administrației Școlilor, iar organizarea corespunzătoare – voluntari, arbitri și asistență medicală va fi asigurată de Clubul Sportiv Fortuna.

Albume foto pentru cetățeni!

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.

Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro.

În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

 

Sâmbătă – 14 aprilie 2018

FaceBook – SALT SPRE PERFORMANȚĂ – 14 aprilie 2018

GooglePhotos – SALT SPRE PERFORMANȚĂ – 14 aprilie 2018

 

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑