banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on octombrie 31st, 2009 | by ccesector6

0

Halloween Parks

Sarbatoarea Halloween – ului adusa in Romania pe diverse cai internationale a reusit sa „aprinda” in acest timp (ca si Valentine’s Day) generatia anilor ’90, generatia care, in dorinta de cunostere si informare au venit sa aduca aceasta sarbatoare (cam creepy!) si pe meleagurile noastre.

Prin originea sa celtica raspandita in secolul al XIX – lea de imigrantii iralndezi din SUA, Halloween – ul se sarbatoreste in data de 31 octombrie, cu unele exceptii cum ar fi Suedia care sarbatoreste evenimentul in prima sambata a lunii noiembrie.

Data de 31 octombrie a reprezentat si pentru cei din Sectorul 6 si nu numai, organizarea in premiera in cele doua locatii out-door (Parcul Drumul Taberei, respectiv Parcul Crangasi), Halloween Parks .
Dovleacul cioplit, tortele intunericului, mumiile, vrajitoarele, spiridusii noptii, filmele horror si bomboanele au reprezentat pentru cei prezenti „ingredientele” principale in „Foisorul Groazei”, respectiv „Casa Groazei”.

Desi vremea a fost rece, cei prezenti in numar foarte mare au venit costumati avand intreg „arsenalul” pentru o astfel de intalnire cu creaturile intunericului.Au rezistat invingand toate temerile facand astfel ca Halloween – ul din Sectorul 6 sa fie o reusita si prin prezenta Anei – Maria Ferentz si a formatiei Montuga,  care prin programul muzical oferit au facut ca si cele mai infricosetoare personaje sa fuga din calea frumosului, puritatii si a bunei dispozitii!

O data cu focurile de artificii care au instelat inaltul cerului, cei prezenti au plecat cu bucuria ca au fost prezenti la Halloween Parks, iar 20 de persoane insotite de cei dragi vor pleca (intalnirile horror vor continua) catre Castelul Bran la intalnirea cu legendarul personaj Dracula.

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑