banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on noiembrie 10th, 2017 | by ccesector6

0

HAI ÎN PARC! Copiii vor avea parte de evenimente special organizate pentru ei, la redeschiderea Parcului “Marin Preda” din Giulești

Copiii vor avea parte de evenimente special organizate pentru ei, la redeschiderea Parcului “Marin Preda” din Giulești

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită la deschiderea – după reamenajare și modernizare – a celui mai frumos parc din Sectorul 6, Parcul “Marin Preda”.

Redeschiderea va avea loc mâine, 11 noiembrie 2017, începând cu orele 13.30, în prezența primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu, care va face echipă cu fotbaliștii Adrian Mutu și Falemi Nana, dar și cu alți prieteni din sport.

Începând cu orele 12:30, micii locuitori ai Sectorului 6, și nu numai, sunt așteptați să se distreze în parc alături de personajele atât de îndrăgite de ei. Centrul Cultural European Sector 6 le-a pregătit acestora jocuri interactive, sesiuni de facepainting, modelare baloane, dar și multe alte surprize.

Parcul Giulești a renăscut și vă așteaptă să descoperiți noile terenuri de minifotbal, tenis de câmp, tenis de masă, foișorul de șah, locurile special amenajate pentru câini de mari și mici dimensiuni, totul sub o nouă denumire: Parcul Marin Preda.

Vă așteptăm alături de noi!

 

Albume foto pentru cetățeni!

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor.

FaceBook – HAI ÎN PARC! – 11 NOIEMBRIE 2017

GooglePhotos – HAI ÎN PARC! – 11 NOIEMBRIE 2017

YouTube – HAI ÎN PARC! – 11 NOIEMBRIE 2017

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑