banner-top1


Centrul Cultural

Published on iulie 9th, 2015 | by ccesector6

2

Grădina de vară Favorit. Împreună în Drumul Taberei

Facultatea de Arhitectură a Universităţii Spiru Haret a derulat în acest an proiectul “Urbanism şi arhitectură participativă în Drumul Taberei”, care şi-a propus să observe şi să înţeleagă viaţa urbană într-un cartier bucureştean.

Evenimentul cultural Grădina de vară Favorit. Împreună în Drumul Taberei”, realizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 6,  prin Centrul Cultural European Sector 6, reprezintă încheierea seriei de studii şi activităţi publice desfăşurate pe tematica problematicii cartierului şi se va derula în perioada 10 – 12 iulie, în cadrul Anualei de Arhitectură ediţia 2015, în spaţiul de joacă aferent fostului Cinematograf Favorit, cu acces din strada Sibiu.

Evenimentul este iniţiat de Facultatea de Arhitectură a Universităţii Spiru Haret împreună cu Grupul Iniţiativa Favorit, CeRe şi Odaia Creativă, cu sprijinul Ordinului Arhitecţilor din România şi al Centrului Cultural European Sector 6.

A fost analizată evoluţia celor cinci centre de cartier amplasate de-a lungul bulevardului Drumul Taberei (Ho şi Min/ actual Locotenent Găină, Orizont, Favorit, Drumul Taberei 34 şi Piaţa Moghioroş/ actuală Drumul Taberei), cu sprijinul şi implicarea activă a grupului civic Iniţiativa Favorit şi al Centrului de Resurse pentru Participare Publică (CeRe).

Grădina de vară Favorit - Primaria Sectorului 6

Grădina de vară Favorit - Primaria Sectorului 6

Tags: , , , , , , ,


About the Author2 Responses to Grădina de vară Favorit. Împreună în Drumul Taberei

 1. Geodu says:

  Felicitări Primăriei , Centrului Cultural European pentru colaborarea de excepție cu organizatorii Grădina de vara Favorit !
  La mai multe astfel de evenimente !

 2. Neatu Corneliu says:

  Locuesc in Bloc F 5, str. Drumul Taberei 35 , sector 6, Bucuresti.
  Apreciez Ideia / Proiectul : ” URBANISM SI ARHITECTURA PARTICIPATIVA IN DRUMUL TABEREI ”
  Ca sa avem rezultate sub sloganul ” Inpreuna in Drumul Taberei ” trebue :
  – un proiect adevarat si extins , elaborat de specialisti si aprobat la toate nivelurile ;
  – planificat pe zone si etape , apoi sustinut organizatoric si financiar de toti cei inplicati.
  O ideie de prima etapa si zona, ar fi : spatiile verzi si drumurile/aleile de circulatie din fata blocurilor de locuinte care vor da in viitoarele statii de metrou . Multumesc .

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑