banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on noiembrie 28th, 2016 | by ccesector6

0

Gaşca Zurli vine în Sectorul 6!

Mâine, 29 noiembrie a.c., începând cu orele 19.00, „Gaşca Zurli vine în Sectorul 6”!

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, alături de Primarul General, Gabriela Firea, îi aşteaptă pe copiii din Sectorul 6 să cânte şi să danseze împreună cu Zurli la Militari Residence Ballroom, sala Paris, str. Rezervelor nr. 70.

Evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, împreună cu Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret Bucureşti – PROEDUS.
Câteva sute de copii din Sectorul 6 se vor distra alături de personajele lor favorite din Gaşca Zurli într-un spectacol interactiv şi interesant pe care, cu certitudine, nu îl vor uita curând!

Albume foto pentru cetățeni!

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor.

 

FaceBook – „Gaşca Zurli vine în Sectorul 6”

GooglePhotos – „Gaşca Zurli vine în Sectorul 6”

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!

 


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑