banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on decembrie 15th, 2008 | by ccesector6

0

Gala Sectorului 6

Centrul Cultural European Sector 6 si Primaria Sectorului 6 a organizat editia a V-a, a evenimentului „Gala Sectorului 6” ce a constat in acordarea trofeelor pentru recunoasterea valorilor, personalitatilor si companiilor care prin activitatea lor in sectorul 6 contribuie la construirea unei imagini de succes. intr-un cadru festiv s-au acordat aceste distinctii celor mai reprezentative firme, investitori si investitia anului, reusitelor din sport, cultura,media, companiilor reprezentative, ONG-urilor, oamenilor politici ai sectorului si asociatiilor de proprietari. Cel mai emotionant moment a fost acordarea premiului pentru personalitatea muzicala a anului. In memoriam, distinctia a fost acordata Ancai Parghel.

Evenimentul in sine s-a desfasurat cu ocazia apropierii sfarsitului de an, care reprezinta pentru noi toti un moment de bilant privind retrospectiv la anul 2008 si s-a dorit a fi un succes pentru cei care aduc o imagine de ansamblu sectorului, in ceea ce inseamna calitatea, profesionalismul si spiritul european.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑