banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on decembrie 9th, 2008 | by ccesector6

0

Gala Invatamantului

Primaria Sectorului 6, impreuna cu Centrul Cultural European Sector 6, a organizat in data de 9 decembrie 2008, Gala invatamantului Sector 6. Evenimentul a fost  gazduit, incepand cu orele 18.30, de Club CALISE, str. Constantin  Noica nr. 140, sector 6.

Cea de a patra editie a Galei invatamantului,a fost organizata la initiativa primarului , este o manifestare care a devenit traditie si care isi propune sa demonstreze aprecierea si respectul pe care administratia locala le poarta atat celor care fac educatie, cat si copiilor si tinerilor care fac performanta in procesul de invatamant.

Participante la eveniment au fost unitatile de invatmant din Sectorul 6 – scoli generale si licee – prin directorii care le conduc si prin elevii cei mai merituosi.
Dascalii au primit din partea edilului sectorului diplome de excelenta in activitatea didactica, iar fiecare elev – reprezentant al scolii in care invata – a fost premiat de catre autoritatea locala.

Spectacolul a fost  intregit de momente artistice, sustinute de tinerii  artisti-liceeni ai sectorului.

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑