banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on iulie 23rd, 2018 | by ccesector6

0

Gala de Box “Educație prin Sport, ediția a VI-a”, în Parcul Crângași

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, în calitate de partener al evenimentului, vă invită să luați parte la cea mai interesantă activitate sportivă cu caracter social al verii 2018, organizată de Asociația Rromsport.

Gala de Box Educație prin Sport, ediția a VI-ava avea loc sâmbătă, 28 iulie 2018, orele 19:00, în Parcul Crângași.

În cadrul evenimentului vor avea loc meciuri demonstrative de box în care vor lupta 30 de tineri care provin din grupuri vulnerabile. Aceștia beneficiază, în cadrul proiectului, de pregătire fizică și antrenamente la standarde profesionale utilizate în boxul de performanță.

În perioada 21 – 27 iulie 2018, cei 30 de tineri participă zilnic la antrenamente și sesiuni de pregătire fizică, asistați și coordonați de antrenori profesioniști, afiliați Federației Române de Box.

Scopul implicării acestor tineri în activitățile proiectului este de a identifica potențiali luptători ce ar putea urma o carieră în domeniul sportului de performanță, oferindu-le oportunitatea de a se integra social și de a-și depăși condiția de apartenență la grupurile vulnerabile determinate de etnie, regiune și situație financiară, familii monoparentale etc.

Gala de Box Educație prin Sport, ediția a VI-ase va încheia prin decernarea premiilor pentru sportivi, eveniment la care vor fi invitați campioni din lumea boxului profesionist, reprezentanți ai presei și ai cluburilor sportive de profil.

Prezența invitaților speciali și a campionilor în cadrul evenimentului este menită să atragă tinerii spre activități sportive, arătându-le performanțele campionilor din boxul profesionist și dezvăluind oportunitățile de care ar putea beneficia implicându-se în activități sportive.

Invitați speciali:

Dorel Simion – multiplu Campion Mondial, premiat cu bronz la Jocurile Olimpice din Sydney, Australia, 2000.

Marian Simion – premiat cu argint și bronz la Campionatele Europene Seniori Perm, Rusia 2002 și Campionatele Mondiale de Seniori Belfast, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord 2001.

Gheorghe Simion – locul 3 la Campionatele Europene din Varna, Bulgaria, 1983, multiplu Campion Național de seniori și tineret, Antrenor al Lotului Olimpic de Box din România (1991-2007), având peste 100 de medalii caștigate de sportivii pe care i-a pregătit.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑