banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on mai 31st, 2009 | by ccesector6

0

FUNtastic Land

Ziua Internationala a Copilului va fi sarbatorita in sectorul 6, timp de o luna. Duminica, 31 mai, Centrul Cultural European Sectorul 6 si Primarul Sectorului 6, au inaugurat luna de distractie in Parcul Drumul Taberei.

Mii de copii s-au distrat duminica, 31 mai la „FUNtastic Land”. La Foisor, au urcat pe scena Grupul Do-Re-Mi si Clubul Copiilor Sectorul 6, dar si un grup de copii din judetul Teleorman, comuna Gratia. Clovnii au intretinut  atmosfera, au impartit baloane, au pictat copii pe fata, si s-au distrat alaturi de cei mici.

Peste 300 de pitici au primit jucarii si dulciuri , iar cei mai norocosi au plecat acasa cu opt mini scutere electrice pe care le-au castigat la tombola.
Pana pe 28 iunie, Parcul Drumul Taberei se transforma intr-un mini orasel de distractie pentru copii. Vor fi montate aparate gonflabile de diferite forme ce vor putea fi utilizate pana la ora 22.00.
Casutelele puse la dispozitia comerciantilor de firma partenera vor oferi vizitatorilor, la vanzare, dulciuri, hainute si jucarii.
„FUNtastic Land” este organizat in parteneriat cu o firma specializata in evenimente de acest gen.

Va asteptam  sa va distrati alaturi de cei mici!

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑