banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on iunie 7th, 2009 | by ccesector6

0

“FUNtastic Land” – 7 iunie

Asa cum a inceput pe 31 mai, cu spectacole si surprize, Centrul Cultural European Sector 6 continua, pana pe 28 iunie, luna copiilor, la „FUNtastic Land”. Duminica, in cel de-al doilea weekend al copiilor, in Parcul Drumul Taberei s-au adunat mii de copii si de parinti gata de distractie si de concursuri cu premii.

De dimineata, la „FUNtastic Land”, dupa ce au spus poezii si au cantat alaturi de clovnul Johnny, toti copiii care se aflau in parc au primit cadouri si dulciuri.
Aparatele de joaca gonflabile, instalate in Parcul Drumul Taberei, au fost si duminica aceasta luate cu asalt de cei mici. Face paintingul i-a transformat pe copii in printese, lei, regi, pisici sau catei. Baloanele colorate au luat forme de inimioara, lebede, flori sau catei, in functie de preferintele celor mici.

Chiar daca soarele a incins parcul, concertul de duminica seara nu a permis ca atmosfera sa se racoreasca. Toata lumea s-a distrat si a cantat la Foisor alaturi de binecunoscutii baieti de la High Five, de Lili Sandu, Lavinia si de trupa Montuga. Hituri precum „Sofia” sau „Why, Why, Why” au extaziat publicul.

Dupa ce in prima saptamana a evenimentului opt copii au castigat, la tombola „FUNtastic Land”, mini scutere electrice de ultima generatie, in cel de-al doilea weekend al copiilor au continuat surprizele. O noua tombola a trimis la Sinaia 20 de copii insotiti de parintii lor. In cadrul „FUNtastic Land”, parintii pot cumpara, de la comerciantii pusi la dispozitie de o firma specializata, jucarii, dulciuri, hainute, dar si alte produse pentru copii.

Tags:


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑