banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on mai 9th, 2017 | by ccesector6

0

A fost prelungită perioada în care pot fi depuse clipurile video din cadrul proiectului “Îmbrăţişează cultura oraşului tău!”

A fost prelungită perioada în care pot fi depuse clipurile video din cadrul proiectului “Îmbrăţişează cultura oraşului tău!”

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor din Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti – ASPOLI – şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, sprijină derularea proiectului “Îmbrăţişează cultura oraşului tău!” ce are, ca scop, promovarea culturii şi istoriei naţionale a românilor în rândul tinerei generaţii.

Concret, proiectul constă în elaborarea, distribuirea şi promovarea unui ghid care cuprinde puncte de interes turistic şi cultural din Sectorul 6 în rândul elevilor din clasele IX – XII înscrişi în unităţile de învăţământ liceal din sector.
În data de 3 aprilie 2017 a fost lansat concursul de clipuri video “Îmbrăţişează cultura oraşului tău!”. Competiţia presupune realizarea unui clip video de prezentare a unui obiectiv cultural sau turistic din Sectorul 6.

Pentru a permite înscrierea în concurs a unui număr cât mai mare de elevi, organizatorii au prelungit perioada de derulare a competiţiei până în data de 20 iunie 2017. Astfel, elevii care doresc să participe, se pot înscrie şi transmite clipul video până la data de 28 mai 2017.

Ulterior, elevii participanţi îşi vor distribui şi promova clipurile video care vor fi publicate pe site-ul oficial al proiectului, www.imbratiseazacultura.ro, şi pe paginile de socializare pentru a prmi cât mai multe voturi. După închiderea perioadei de votare, primele trei clipuri care au primit cele mai multe aprecieri vor fi declarate câştigătoare.

Toate detaliile desfăşurării proiectului „Îmbrǎţişeazǎ cultura oraşului tǎu!” se regăsesc pe site-ul de promovare a proiectuluiwww.imbratiseazacultura.ro.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑