banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on octombrie 3rd, 2008 | by ccesector6

0

Festivalul „Serbarile Toamnei”

Centrul Cultural European Sector 6 a organizat in perioada 3, 4, 5 octombrie 2008, Editia a-V-a a Festivalului „Serbarile Toamnei”, desfasurat sub sloganul „Tomneste cu noi”,  avand ca locatie Patinoarul Drumul Taberei.

Devenit deja un eveniment de traditie in comunitatea locala a sectorului 6, Festivalul aduna in fiecare an foarte multi participanti care prin prezenta lor activa confirma interesul pentru dimensiunea culturala si civilizatorie a demersului initiat.

Locuitorii sectorului 6 au petrecut astfel impreuna trei zile deosebite, sarbatorind inceputul lui Brumarel cu muzica, momente artistice, concursuri, dans, mici, bere si nelipsitul must romanesc.

A fost un eveniment outdoor, cochet, boem care a beneficiat de participarea unor trupe si solisti consacrati dintre care enumeram: „Mandinga”, „Ladie’s”, Keo, Nico, Andreea Antonescu, Nidia Moculescu, „Classic Band 2000”, s.a., precum si tarafuri de muzica populara, care nu pot lipsi de la o astfel de petrecere („La Cio Taraf”).

Nu doar adultii au avut parte de distractie si voie buna, ci si cei mici, pentru ei fiind organizata o mica ferma, unde animalele au putut fi admirate de copii.
Cei prezenti au fost antrenati in concursuri pe diferite teme, iar castigatorii au primit premii specifice anotimpului sarbatorit. Pentru realizarea acestui eveniment s-a colaborat cu diferite institutii pe plan local. Mass-media a reflectat cu generozitate acest eveniment.

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑