banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on iunie 15th, 2016 | by ccesector6

0

Festivalul Internaţional de Statui Vivante, prezent şi în Parcul Crângaşi

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, sprijină şi ediţia din acest an, cea de-a VI-a, a Festivalului Internaţional de Statui Vivante, care va avea loc în perioada 16 – 20 iunie a.c, în Capitală.

În anul 2016, Festivalul se va desfăşura sub semnul artistului Constantin Brâncuşi, iar spaţiile de desfăşurare vor fi multiple, în încercarea de a oferi unui public cât mai numeros posibilitatea de a asista la spectacolele oferite de artiştii Teatrului Masca şi de invitaţii lor din străinătate.

Astfel, vineri, 17 iunie a.c., între orele 17:00 – 22:00, şi sâmbătă, între orele 16:00 – 22:00, Parcul Crângaşi va deveni o uriaşă scenă pentru zecile de mesaje pe care actori talentaţi le vor purta dincolo de cuvinte, printr-un stil atât de îndrăgit al teatrului de stradă – statuia vivantă.
Intrarea publicului este gratuită, iar programul detaliat poate fi regăsit în documentul ataşat.

Deschiderea oficială a Festivalului va avea loc joi, 16 iunie a.c., la orele 20:00, în Grădina Casei Filipescu – Cesianu, cu noaptea statuilor vivante, un eveniment inedit cu zeci de actori ce vor da viaţă unei lumi cosmopolite, formate din personaje cu poveşti din toate timpurile.
“Soldaţii de teracotă”, “Frida Kahlo”, “Confucius”, “Rică, fante de Obor”, “Brancuşi” şi “Casanova” sunt doar câteva dintre personajele care îşi vor spune poveştile în faţa spectatorilor la debutul acestui eveniment.
Celor peste 40 de statui create special de Teatrul Masca li se vor adăuga 20 de actori străini ce vor aduce la Bucureşti momente artistice de excepţie premiate la festivalurile internaţionale de gen.

 


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑