banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on martie 28th, 2018 | by ccesector6

0

Festivalul de Folk “Adrian Păunescu”, desfășurat în Sectorul 6, a ajuns la cea de-a cincea ediție

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, sprijină desfăşurarea celei de-a V-a ediţii a Festivalului Naţional de Muzică Folk „Adrian Păunescu”, organizată de Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu” chiar în sala ce poartă numele poetului.
 
Evenimentul va avea loc joi, 29 martie 2018, începând cu orele 10:30, la sediul instituţiei de învăţământ – Bd. Iuliu Maniu nr. 15, Sector 6.
 
Pe scena sălii de festivități vor intra în concurs 50 de elevi din București și din țară, 25 de piese la secțiunea interpretare și 10 piese la secțiunea creație. La eveniment sunt așteptați peste 200 de elevi, cadre didactice și invitați.
 
Festivalul Naţional de Muzică Folk „Adrian Păunescu” este un concurs de interpretare vocală și creație muzicală la care participă elevi ai școlilor generale și liceeni din toată țara. Acestora li se vor alătura membrii juriului, dar și interpreți cunoscuți: baritonul Iordache Basalic, compozitorul Mihai Napu și președintele juriului, Andrei Păunescu, alături de invitații săi – Trupa Totuși, Vanghele Gogu și Mădălina Amon.
 
Programul detaliat al evenimentului este următorul:
 
10:30 – 12:00 – Concurs de interpretare
12:00 – 14:00 – Concurs de creație
14:00 – 15:00 – Recital artiști invitați – Andrei Păunescu și Trupa Totuși, Mihai Napu, Vanghele Gogu, Mădălina Amon și Iordache Basalic
15:00 – 16:00 – Decernarea premiilor
 
Intrarea este liberă!
 

Albume foto pentru cetățeni!

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.

Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro.

În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

FaceBook – Festivalul Naţional de Muzică Folk “Adrian Păunescu”

GooglePhotos – Festivalul Naţional de Muzică Folk “Adrian Păunescu”

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑