banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on aprilie 26th, 2010 | by ccesector6

0

Festivalul de Film B-est

Cea de-a 6-a editie a FESTIVALULUI INTERNATIONAL DE FILM BUCURESTI (B-EST IFF) s-a desfasurat in acest an in perioada 20 – 25 aprilie, la CINEMA SCALA si la SALA ELVIRA POPESCU.

„Filmul reprezinta pentru noi toti o bucurie,artistii fiind indragiti atat pe marile cat si pe micile ecrane.Invitatii de renume international, calitatea si valoarea filmelor proiectate sunt o garantie a succesului acestui festival. Suntem incantati ca Bucurestiul exista in calendarul artei cinematografice si ca suntem impreuna partasi la acest regal.

Un festival de asemenea anvergura pe care capitala Romaniei il gazduieste ii va bucura pe cei care ii vor trece pragul.Primaria Sectorului 6 si Centrul Cultural European Sector 6 sunt onorati sa fie partenerii acestui eveniment de mare clasa.

Va doresc succes la aceasta noua editie si va aduc multumirile mele pentru numele si productiile grele din cinematografia internationala invitate, prezente ce vor face fara indoiala deliciul cinefililor.
Voi fi intotdeauna promotorul a tot ceea ce inseamna valoare si profesionalism.”

 

Tags: ,


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑