banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on decembrie 11th, 2012 | by ccesector6

0

Fashion for Charity

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, în parteneriat cu Liceul Teoretic Marin Preda și Asociația „Speranță pentru tine”, organizează Gala de caritate „Fashion for Charity”. Evenimentul are drept scop strângerea de fonduri pentru copiii diagnosticați cu cancer de la Institutul Clinic Fundeni din București. Gala va avea loc marți, 11 decembrie, la Clubul Barletto, începând cu ora 16:00.

„Înțelegerea problemelor cu care se confruntă, în fiecare zi, copiii diagnosticați cu boli grave, precum și familiile acestora, constituie o provocare pentru societatea românească. Primăria Sectorului 6 susține acest eveniment datorită faptului că tinerii elevi ai Liceului Marin Preda au demonstrat, prin acest demers, preocuparea lor față de problemele sociale și soarta semenilor, unii dintre ei colegi si prieteni, precum și față de valorile sociale ale voluntariatului și carității. Este admirabil că acești tineri doresc să contribuie la conștientizarea de către opinia publică a situației speciale pe care o au copiii cu probleme grave de sănătate, iar atitudinea lor nu poate fi decât un exemplu pentru noi toți, membri ai aceleiași comunități”, a declarat Rareș Mănescu, Primarul Sectorului 6.

În cadrul galei, elevii Liceului Teoretic Marin Preda vor pune în scenă diverse momente artistice, printre care și un spectacol de pantomimă. Invitații speciali ai evenimentului sunt trupele de dans “Swag Factory” și “Atomic Crew”. Vor susține recitaluri Angelo Simonică, semifinalistul concursului „Românii au talent” și Răzvan Aiordăchioaiei, elev în clasa a VI-a la Liceul de Muzică „George Enescu”, un remarcabil tânăr violonist.

Punctul culminant al galei îl va constiui prezentarea de modă, urmată de licitația pentru creațiile vestimentare, fondurile rezultate urmând a fi folosite pentru sprijinirea copiilor diagnosticați cu cancer și a familiilor acestora.

 

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑