banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on martie 25th, 2011 | by ccesector6

0

Fac ce-mi spune inima! Horia Brenciu & HB Orchestra

Cantaret, dansator, prezentator, actor, un adevarat entertainer a fost Horia Brenciu in spectacolul “Fac ce-mi spune inima!“, care a avut loc vineri 25 martie 2011, la Sala Palatului din Bucuresti. Videoclipul piesei sale “Prologue“ a deschis concertul.  Horia Brenciu si-a facut aparitia din sala si a mers spre scena prin public, pe ritmurile vesele ale melodiei “Funky Party“. Apoi a interpretat fragmente din mai multe melodii straine, de la “Abracadabra” a lui Steve Miller Band, pana la “I Gotta Feeling” a celor de la The Black Eyed Peas. Au urmat momente inedite, in care Horia a cantat impreuna cu invitatii sai speciali de pe scena: Smiley (“Love is for free“), Mihai Margineanu (“Melci, scoici, raci, craci“), Oana Sarbu (“Ani de liceu“). Tot pe scena a avut-o invitata speciala pe Adina Raducan si au cantat impreuna melodia “New York, New York“. Micuta cantareata de numai 12 ani va reprezenta Romania la cel mai mare festival pentru copii din Europa, San Remo Junior, la editia din 2011.

“Vino” si “Ultimul dans” si “Septembrie, Luni “ au constituit partea romantica si melancolica a repertoriului lui Horia Brenciu. Si ca sa nu incheie intr-o nota trista si sentimentala, s-a intors la stilul de petrecere promis la debutul concertului, cantand refrene din piese romanesti, precum: “Vrei sa ne-ntalnim sambata seara…“, “Astazi e ziua ta“, “Tarancuta, tarancuta“, “Daca pleci” si altele.Un spectacol , plin de energie, cu multa distractie si aplauze din randurile celor peste 4000 de oameni prezenti la concert.

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑