banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on august 28th, 2018 | by ccesector6

0

Eveniment special în Parcul Crângași: “Muzica de altădată”

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, continuă seria evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri. Vă invităm să participați, gratuit, la concertul aniversar “Muzica de altădată” ce va avea loc pe 1 septembrie 2018, în Parcul Crângași, începând cu orele 20:00.

O adevărată premieră națională, concertul aniversar “Muzica de altădată” reunește muzica ce a încântat timp de un secol inimile melomanilor. Orchestra Simfonică București și invitații săi, muzicieni de prestigiu renumiți în toată lumea, împreună cu Primăria Sectorului 6 și Centrul Cultural European Sector 6, sărbătoresc Centenarul Marii Uniri de la 1918 și 100 de ani de muzică, motorul ce unește sufletele oamenilor. De o sută de ani, suntem mai buni, împreună, oriunde, prin muzică.

Cei prezenți vor avea ocazia să asculte voci consacrate ale scenei muzicale. Alături de Orchestra Simfonică București și dirijorul Nicolae Moldoveanu, vor interpreta muzică din perioada interbelică, Adrian Dumitru, Andrei Lazăr și Vlad Miriță.

Programul include, printre alte titluri, celebrele șlagăre: “Zaraza”, “Iubesc Femeia”, “Adio, doamnă!, “Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara?”. Totodată, concertul include premiera în București a trei suite orchestrate de Dragoș Stama, la inițiativa Orchestrei Simfonice București: “Suita din Dobrogea”, “Suita din Moldova” și “Suita din Muntenia”. Cele trei suite simfonice cuprind piese celebre din folclorul românesc autentic și vor fi aduse în fața publicului pentru a celebra Centenarul Marii Uniri.

Intrarea este liberă.

Albume pentru cetățeni

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor – FaceBook și GooglePhotos.
Linkurile cu albume le puteți găsi la comunicatele de presă care anunță începerea fiecărui eveniment, și care sunt publicate pe site-ul Centrului Cultural European Sector 6 – ccesector6.ro.
În cazul în care aveți sugestii legate de conținutul albumelor vă rugăm să ne contactați în privat.

 

Sâmbătă, 1 septembrie 2018: Parcul Crângași

FaceBook – “Muzica de altădată” – 1 septembrie 2018

GooglePhotos – “Muzica de altădată” – 1 septembrie 2018

 

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑