banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on august 2nd, 2018 | by ccesector6

0

Eveniment cultural de vacanță, în Parcul Crângași

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă așteaptă și în această vară la un eveniment cultural dedicat publicului larg, într-unul dintre cele mai frumoase parcuri ale sectorului.

Vara Culturală” va avea loc între 3 și 26 august 2018, în Parcul Crângași, pe peluza din spatele terenului de mini-fotbal.

De luni până joi, între orele 17.00 și 22.00, locuitorii Sectorului 6 vor găsi aici o zonă de lectură și relaxare, special dedicată celor care caută liniștea și vor să scape pentru o vreme de stresul cotidian.

În zilele de vineri, sâmbătă și duminică, programul va fi între orele 11.00 și 22.00 și, pe lângă zonele de lectură, relaxare și muzică ambientală, va mai cuprinde: proiecții de film, ateliere de creație și recitaluri de muzică live.

Cei care vor vizita Parcul Crângași în aceste zile se vor putea bucura de perimetrul special amenajat cu mobilier ușor, modern și funcțional, alcătuit din fotolii-puf, balansoare, canapele de lemn și burete, mini-bibliotecă.

Pentru asigurarea bunei desfăşurări a evenimentului, poliţiştii locali Sector 6 vor lua măsuri specifice de siguranţă publică, conform competenţelor (în zonele adiacente locului de desfăşurare a evenimentului) faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

În fişierul ataşat poate fi regăsit programul complet şi detaliat al evenimentului “Vara Culturală”.

Vă așteptăm cu drag!

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑