banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on iulie 27th, 2017 | by ccesector6

0

 E “Vară Culturală” în Parcul Drumul Taberei și Parcul Crângaşi

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, organizează în această perioadă evenimentul VARA CULTURALĂ, în Parcul Drumul Taberei și în Parcul Crângași.

În ambele locații există un program artistic şi se desfăşoară activităţi interesante destinate tuturor categoriilor de public: zone de lectură, relaxare pe iarbă şi muzică ambientală, ateliere de creaţie pentru copii, ateliere de reciclare creativă, sesiuni de muzică live (în Parcul Drumul Taberei) și proiecţii de film.

Mai mult decât atât, în ambele parcuri este amenajată câte o zonă de lectură unde sunt amplasate piese de mobilier uşor, de exterior: fotolii-puf, balansoare, hamace, canapele din lemn şi burete şi o mini-bibliotecă.

VARA CULTURALĂ înseamnă petrecerea timpului în aer liber, citind o carte care să te inspire sau să urmărești un film bun și mai înseamnă să te bucuri de zilele însorite alături de familie și prieteni.

Pentru asigurarea bunei desfăşurări a evenimentului, poliţiştii locali Sector 6 vor lua măsuri specifice de siguranţă publică, conform competenţelor (în zonele adiacente locului de desfăşurare a evenimentului) faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

În fişierul ataşat poate fi regăsit programul complet şi detaliat al evenimentului VARA CULTURALĂ, atât pentru Parcul Drumul Taberei, cât şi pentru Parcul Crângaşi.

 

 

Video pentru cetățeni!

Vă mulțumim că ați venit zi de zi în număr mare în cele mai mari parcuri ale Sectorului 6, Parcul Crângași și Parcul Drumul Taberei, la evenimentul ”Vara Culturală”.

Așa cum v-am obișnuit, puteți viziona câte un video pentru fiecare locație a evenimentului:

Vara Culturală – Parcul Crângași

Vara Culturală – Drumul Taberei

 

Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor.

Vara Culturală 2017, Parcul Drumul Taberei – 4 iulie 2017 – 13 august 2017

FaceBook – Vara Culturală 2017, Parcul Drumul Taberei

GooglePhotos – Vara Culturală 2017, Parcul Drumul Taberei

Vara Culturală 2017, Parcul Crângași – 24 iulie 2017 – 06 august 2017

FaceBook – Vara Culturală 2017, Parcul Crângași

GooglePhotos – Vara Culturală 2017, Parcul Crângași

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑