banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on mai 8th, 2015 | by

0

Două weekend-uri de film în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6 în parteneriat cu Asociaţia pentru Cultură Urbană şi Mediu (ACUM) şi Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti vă invită la „Primăvara de film”.

Proiectul îşi propune să aducă aproape, pentru cetăţenii Sectorului 6, arta cinematografului. Selecţia de titluri de film este potrivită pentru toate tipurile de public participant la un eveniment cultural de acest tip.

“Primăvara de film” poate deveni unica şansă de a vedea cele mai recente filme pentru multe categorii de public care, în alte condiţii, nu pot accesa o astfel de manifestare culturală.

Vor fi două weekend-uri pline cu proiecţii de filme, după cum urmează: 9-10 mai 2015 şi 22-24 mai 2015.

Weekend-ul copiilor este programat pe  9 – 10 mai unde cei mici şi nu numai pot viziona cele mai îndrăgite desene animate din ultimii ani.

Începând de sâmbătă, 9 mai, ora 11:00 toţi cei care vor merge la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, unde se desfăşoară „Primăvara de film”, vor zbura împreună cu  Avioane: Echipa de intervenţii (Planes: Fire&Rescue); iar la ora 17.00 prinţesele şi prinţii vor ajunge în  Regatul de gheaţă (Frozen).

Proiecţiile continuă şi duminică, 10 mai, ora 11.00: Rio 2; ora 17.00: Sunt un mic ticălos 2 (Despicable Me 2).

 Weekend-ul 22-24 mai, este dedicat comediei.

Intrare gratuită în limita locurilor disponibile!

Primavara de Film

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑