banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on septembrie 23rd, 2016 | by ccesector6

0

DokStation vine în Parcul Drumul Taberei

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, îi invită pe toţi membrii comunităţii sâmbătă, 24 septembrie 2016, începând cu orele 20.30, în Parcul Drumul Taberei pentru a viziona documentarul „PULP: A Film About Life, Death and Supermarkets” (2014), regia Florian Habicht. Proiecţia va fi precedată de un concert susţinut de muzicianul Mihail, începând cu orele 19.00.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul primei ediţii a DokStation, singurul festival de filme documentare muzicale din Bucureşti (23 – 25 septembrie 2016). Proiectul se adresează publicului pasionat de film şi muzică, precum şi comunităţilor cartierelor bucureştene.

În cele trei zile ale evenimentului, festivalul DokStation prezintă filme documentare recente, în premieră în România, care descoperă poveşti despre muzică – poveşti din studio, de pe scenă şi din culise, poveşti despre muzici, vorbe şi viziuni, poveşti ale unor muzicieni cu eşecurile şi succesele lor.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile

Albume foto pentru cetățeni!
Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor.

 

FaceBook – DokStation vine în Parcul Drumul Taberei

GooglePhotos – DokStation, Sâmbătă, 24 septembrie 2016:
Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!

 


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑