banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on martie 3rd, 2010 | by ccesector6

0

„Doamna noastra din Pascagoula” si „Blocaj in trafic”

Doamna noastra din Pascagoula
03 martie 2010, Teatrul Mic

Valeria Seciu este una dintre cele mai mari actrite ale scenei si filmului romanesc, o prezenta  tulburatoare si misterioasa,  al carei joc plin de sensibilitate si emotie, fascineza publicul si critica in aceeasi masura. Marea Doamna a teatrului romanesc, cu o cariera impresionata  incununata de mari succese si premii, face din rolul din spectacolul „Doamna noastra din Pascagoula”, piesa apartinand dramaturgului american Tennessee Williams, in regia lui Florin Fatulescu, o adevarata bijuterie artistica. Este acompaniata in acest spectacol de Mircea Andreescu si trupa Teatrului Mic.

Blocaj in trafic
10 martie 2010, Teatrul Foarte Mic

Spectacolul „Blocaj in Trafic” aduce in fata  publicului spectator, tineri actori precum Radu Iacoban, Toma Cuzin si Andreea Gramosteanu.

Centrul Cultural European Sectorul 6 isi face o datorie de onoare propunand aceste spectacole pentru vizionare, ca semn al gratitudinii si omagiului fata de marile valori ale teatrului romanesc si pentru incurajarea tinerei generatii de artisti.

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑