banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on mai 9th, 2010 | by ccesector6

0

Dianne Reeves Live in Concert

Prezenta pentru a doua oara in Romania, dupa participarea la BUCHAREST MASTERS OF JAZZ IN OCTOMBRIE 2008, artista a cantat la SALA PALATULUI in fata a peste 3500 de spectatori.Pe scena luminata discret au urcat Peter Martin – clape, pian; Romero Lubambo – chitara acustica; Reginald Veal – bass acustic si Terreon Gully – tobe. Dupa o piesa instrumentala interpretata de acestia si-a facut aparitia pe scena si DIANNE REEVES in aplauzele publicului.

Timp de aproape doua ore, DIANNE REEVES a avut parte de un public vizibil emotionat si deopotriva incantat de intalnirea cu o mare voce a jazz-ului.Bucuria unei astfel de primiri a facut-o pe DIANNE sa multumeasca in repetate randuri pentru apreciere si pentru faptul ca atat de multi au infruntat furtuna pentru a veni la concert.

De-a lungul carierei sale, de peste un sfert de secol, DIANNE REEVES si-a dovedit calitatile vocale deosebite, a compus piese care au cucerit publicul si sunt considerate o provocare de ceilalti muzicieni, a inregistrat albume si a cantat in concerte alaturi de nume precum McCoy Tyner, Christian McBride, Toots Thielemans si Terrence Blanchard. in plus, Dianne Reeves a castigat patru premii Grammy, la categoria „Best Jazz Vocal Performance”, pentru albumele: In The Moment – Live In Concert (2001), The Calling: Celebrating Sarah Vaughan (2002), A Little Moonlight (2003), Good Night And Good Luck (Soundtrack, 2006).

Dianne Reeves a fost nascuta special pentru jazz; vocea sa poate acoperi o paleta larga de influente de la Carmen McRae pana la Billie Holiday. Ca rezultat al stilului sau inconfundabil, jazz si R&B, artista a primit aprecierea constanta a criticilor de pretutindeni.

Tags:


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑