banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on iunie 4th, 2012 | by ccesector6

0

DE RUSALII ÎN SĂRBĂTOARE

Toți locuitorii Sectorului 6, luni 4 iunie începând cu ora 18:00 au petrecut împreună pe ritmuri populare la un spectacol plin de joc și voie-bună cu artiști de elită.

Bucureştenii au fost aşteptaţi  în Parcurile Drumul Taberei şi Crângași – pentru a asista la un spectacol de excepție. Aici au cântat și au încântat nume sonore ale muzicii populare autentice.

Evenimetul a debutat la ora 18:00 în Parcul Crângași pe ritmurile oltenești ale îndrăgitei interprete Mariana Ionescu Căpitănescu. Aceasta a fost urmată de Marcela Fota, Mariana Cimpoiașu, Polina Gheorghe, Violeta Constantin, Triton&Luminița Țicleanu.

În Parcul Drumul Taberei atmosfera a fost întreținută de Geta State, Mariana Căpitănescu, Nemuritorii, Ionuț Sidău, Ion Ghițulescu, Nicoleta Stan.

Muzica populară autentică nu mai înseamnă lăutarii de altă dată, în prezent în acest domeniu activează oameni cu studii superioare, singurul lucru moştenit de la predecesorii săi este puterea talentului şi dorinţa nemărginită de a crea şi de a progresa. Noile tendinţe nu sunt străine pentru muzica populară, interpreţii contemporani păstrează cu sfinţenie tradiţiile muzicanţilor străvechi.


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑