banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on iunie 7th, 2018 | by ccesector6

0

Cupa Intercartiere Falemi Nana a fost declarată deschisă!

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a participatastăzi, alături de Nana Falemi, la lansarea oficială aevenimentului Cupa Intercartiere Falemi Nana care a avut loc la sediul Federației Române de Fotbal.

Evenimentul s-a bucurat de participareaDirectorului de Dezvoltare în Federația Română de Fotbal, Ciprian Paraschiv, și a sportivilor Jean Vlădoiu, Miodrag BelodediciIonel Dănciulescu, Adrian Iencsi, mari susținători ai proiectului.

Suntem, din nou, parteneri în organizareaacestui extraordinar eveniment, Cupa IntercartiereFalemi Nana, probabil cea mai importantă competițiela nivel național pentru amatorii de fotbalAcesta este un proiect în care am crezut de la bun început și bucur foarte mult văd oamenii se implică, aștept chiar ca la ediția de anul acesta se înscrie peste 300 de echipeMereu am spus și voi repeta susțin sportul, îndrum tinerii facă mișcare în aer liber pentru face bine atât corpului, cât și mințiiMesajul meu pentru cei care vor se înscrie la această competiție este nu mai stea pe gânduriAici sunt promovate spiritul de echipă, prietenia, implicarea, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

“Ne dorim aducem bucurie și plus de valoarecomunității. Consider acesta poate fi un excelentprilej de socializare, de consolidare a prieteniilor. Mai mult decât atât, creăm momente pentru toată lumeapentru la competiție poate veni, pentru încurajări, toată familia– Nana Falemi.

A treia ediție a evenimentului are loc în București, între 2 și 24 iunie 2018.

Cei cu vârsta de peste 18 ani pot participa la competiție, indiferent de aptitudinile tehnice sau de calitățile fizice.

Cupa Intercartiere Falemi Nana se desfășoară dupăregula clasică a fotbalului în cartier: partidele au o durată maximă de 10 minute și se încheie când una din echipe atinge pragul de 2 goluri marcate, fiind jucat înformații de 6 vs 6, fără arbitri.

Meciurile de calificare vor avea loc în fiecareweekend al lunii iunie, marea finală urmând se desfășoare pe 24 iunie, ca de obicei, în Parcul Crângașidin Sectorul 6.

PROGRAMUL CALIFICĂRILOR

9 – 10 iunie, ora 10.00 – meciuri de calificări Militarivs Tineretului

9 iunieȘcoala nr. 174 ”Constantin Brâncuși

10 iunieParcul Tineretului

16 – 17 iunie, ora 10.00 – meciuri de calificări Giuleștivs Herăstrău

16 iunieColegiul Tehnic Feroviar ”Mihai I”

17 iunieParcul Herăstrău

23 – 24 iunie, ora 10.00 – meciuri de calificări Auchan Drumul Taberei vs Crângași

23 iunie – Auchan Drumul Taberei

24 iunieParcul Crângași FINALA

Cupa Intercartiere Falemi Nana este o competiție gratuită deschisă publicului larg, dedicată iubitorilorfotbalului din București.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑