banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on iunie 26th, 2018 | by ccesector6

0

“Cupa Intercartiere Falemi Nana” ediția 2018, la Finală

Turneul final al Cupei Intercartiere Falemi Nana, eveniment susținut de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, s-a desfășurat duminică, 24 iunie, în Parcul Crângași.

Câștigătoarea competiției a fost “FC Brazil”, pe locul 2 clasându-se cei de la echipa “Tiki Taka Dămăroaia”, iar pe locul 3 – “Șepcile Ascuțite”.

“Sunt încântat că și în acest an am fost parteneri în organizarea acestui extraordinar eveniment, <Cupa Intercartiere Falemi Nana>, probabil cea mai importantă competiție la nivel național pentru amatorii de fotbal. Așa cum am mai spus, acesta este un proiect în care am crezut de la bun început și mă bucur foarte mult să văd că oamenii s-au implicat și s-au bucurat de momente frumoase”, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Cupa Intercartiere Falemi Nanas-a desfășurat în București, între 2 și 24 iunie 2018, fiind o competiție gratuită, deschisă publicului larg, dedicată iubitorilor fotbalului.

Ediția din acest an s-a bucurat de susținerea Federației Române de Fotbal și a unor importanți vectori de imagine din lumea fotbalului românesc, jucătorii de națională Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici, Cătălin Munteanu, Ionel Dănciulescu sau Cosmin Contra.

Cupa Intercartiere Falemi Nanaa oferit câștigătorilor importante premii în bani și produse de la sponsori.

Dumincă, la turneul final, publicul microbist, strâns în număr impresionant la evenimentul sportiv Cupa Intercartiere Falemi Nana, a avut parte de o surpriză muzicală.

Pe teren a avut loc un moment artistic, un flashmob la care au participat dansatori adunați pentru a realiza un dans sincron. La momentul artistic au participat inclusiv spectatorii, dar și

fotbaliștii și MC-ul evenimentului, actorul Ionuț Achivoaie.

Pe tot parcursul zilei de duminică au avut loc concursuri cu premii la care s-au înscris numeroși participanți. Aceștia s-au distrat, etalându-și calitățile sportive.

Tot duminică a avut loc și meciul demonstrativ al Finalei Cupei Intercartiere Falemi Nana. Pe teren au intrat echipele Tinmar și Falemi&Friends, partidă urmărită de mii de spectatori care au făcut ca tribunele din Parcul Crângași să devină neîncăpătoare.

 În echipa Falemi&Friends au participat vedete din sport și showbizz: Miodrag Belodedici (jucător la Steaua și la Echipa Națională), Bogdan Stoica (Campion Mondial de Kick Boxing), Ovidiu Herea (jucător la Rapid și la Echipa Națională), RAKU (Artist Hip Hop) și Cristian Onțel (fost jucător Steaua București).

În Echipa adversă – Tinmar, au participat 3 fotbaliști de la Astra Giurgiu și jucători selectați din online, special pentru acest meci.

Meciul a fost câștigat de Echipa Falemi & Friends cu scorul de 1-0.


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑