banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Centrul Cultural

Published on septembrie 28th, 2018 | by ccesector6

0

Cupa “Echipa Campionilor” la Karate, ediția 2018, are loc mâine în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, este partener în organizarea celei de-a IV-a ediții a Cupei “Echipa Campionilor” la Karate.

Evenimentul sportiv va avea loc mâine, 29 Septembrie 2018, începând cu orele 09:00, în sala mare a Liceului cu Program Sportiv “Mircea Eliade” (Splaiul Independenței nr. 315 – 317, Sector 6, București).
Cupa “Echipa Campionilor” se adresează copiilor, minicadeților, cadeților, juniorilor și seniorilor care se vor întrece în sala de lupte.
Competiția va aduna la start peste 400 de sportivi, legitimați atât la cluburile din Sectorul 6, dar și la cluburi din toate colțurile țării.
Evenimentul de mâine reprezintă o etapă importantă în calendarul competițional al Federației Române de Karate, federație cu acreditare olimpică, și este o competiție-etalon de verificare pentru Campionatul Național și pentru Campionatul Balcanic ce vor urma în această toamnă.


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑