banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Evenimente

Published on noiembrie 24th, 2012 | by ccesector6

0

Cultură, tradiţii şi divertisment în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 continuă seria evenimentelor cultural-artistice, educative şi târguri de toamnă în Parcul Drumul – Taberei din Sectorul 6.

Desfăşurate sub sloganul “Cultură, tradiţii şi divertisment”, evenimentele cuprind târguri de meşteşugari şi producători, concerte, spectacole pentru copii, dar şi o mulţime de concursuri şi cadouri pe care organizatorii le-au pregătit participanţilor.

În acest weekend, începând cu ora 17.00, sunt organizate concerte ale unor artişti îndrăgiţi: Lally, Jimmy Dub, Alb şi Negru, Neylini, Ro-mania, dar şi concerte de muzică populară.

Tot în cadrul evenimentului, copii cu deficienţe de auz de la Centrul “Domniţa Bălaşa” şi cei de la Şcoala Gimnazială Specială “Constantin Păunescu”, expun obiecte artizanale create de ei. Distracţia este garantată la evenimentele din Parcul Drumul Taberei, locul unde în această toamnă se întâlnesc cultura, tradiţiile şi divertismentul.

 


About the AuthorLasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑