banner-top1Warning: A non-numeric value encountered in /home3/rccese83/public_html/wp-content/themes/gonzo/single.php on line 52
Comunicate

Published on noiembrie 10th, 2016 | by ccesector6

0

Cultură pentru TINEri – “#BeCOOLorful” by Marcel Thiele, eveniment dedicat artei la Plaza România

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, este partener în organizarea evenimentului Cultură pentru TINEri – “#BeCOOLorful” by Marcel Thiele, un nou concept al Asociaţiei “Alături de Tineri” pentru stimularea interesului tinerilor pentru muzică, pictură şi cultură.
Cultură pentru TINEri – “#BeCOOLorful” by Marcel Thiele se desfăşoară sâmbătă, 12.11.2016, începând cu orele 17.00, la Plaza România (Bdul. Timişoara nr. 26) şi cuprinde expoziţia pictorului Marcel Thiele, un artist care lucrează în stil abstract, folosind culori puternice, pasteluri şi nuanţe ferme, folosindu-se de instrumente şi tehnici inedite.
O altă atracţie a evenimentului este concertul Liviu Teodorescu, un cântăreţ din noua generaţie, cunoscut pentru piesele de succes: “Un loc în viaţa ta”, “Eşti piesa”, “Târziu”, “Gelos”, “Dor de ea” şi multe altele.
Evenimentul îşi propune să contribuie eficient şi activ în dezvoltarea cultural-educaţională a generaţiei de astăzi pentru că tinerii reprezintă progresul.

 

Albume foto pentru cetățeni!
Pentru a veni în întâmpinarea dorințelor cetățenilor care și-au manifestat interesul pentru evenimentele organizate de Centrul Cultural European Sector 6, dar și pentru cei care vor să descarce pozele de la evenimentele la care au participat, punem la dispoziție două modalități de a intra în posesia fotografiilor.

 

FaceBook – Cultură pentru TINEri – “#BeCOOLorful” – 12 noiembrie 2016

GooglePhotos – Cultură pentru TINEri – “#BeCOOLorful” – 12 noiembrie 2016

 

Vă așteptăm cu drag și la următoarele evenimente!

 


About the AuthorAcest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to Top ↑